11. 9. 2011

Italy? Two weeks? Why not!

Před třemi dni přišel kamarádky mamce mail, jestli její dcera a někdo nechce jet v pondělí na dva týdny do Verony, Itálie… A co je nejlepší, se vším všudy jenom za 2 000 Kč. Kamarádka řekla, že pojede určitě a ten někdo – to jsem byla nakonec já, jede také, přestože mám na Veronu jako malá jen špatný vzpomínky, kromě úžasnýho zmrzlinářství, to je moje jediná kladná vzpomínka ni. Rozbila jsem si tam koleno, málem mě přejelo auto a dostala jsem tam úpal a sluneční alergii (i když tu mám skoro vždy). 
Takže po prvním týdny školy už jí opouštím a zítra v 7 vyrážíme. Nemyslete si že se tam budeme flákat, budou tam i lidi z Itálie (jaké překvapení)  ale i z Neměcka, Polska a Maďarska, a budeme diskutovat a mít workshopy na téma přistěhovalectví, a výlety na Lago di Garda a do Benátek a samozřejmě párty, párty, párty, protože alkohol do 16 % alkoholu je tam povelený už od 16 let. J Takže IT GONNA BE AWESOME TRIP :)
Sorry, I don't have time to write this article too in English. Just that : I am going to Verona, Italy, with my friend for two weeks. There will be workshops about discrimination, trip to Venice and to the lake Garda and party, party and party, cause in Italy you can drink from 16 everything what have less than 16 % alcohol. So IT GONNA BE AWESOME TRIP :)

2 komentáře:

  1. have fun! I'm enjoying your blog here :D


    XO Sahra
    EffortlessCool

    OdpovědětVymazat
  2. Sounds fun! I were resently in Italia and I had amazing time there. And yes, ice cream is soooo good there :-)

    http://fevrier11.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat